YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Thursday, 28 June 2012

Hey . Hey ;)


Hye . Assalammualaikum . Sihat ? I miss youu guys . Serious . Semalamkan , skola SKBP buat hari sukan . Jyeah . I masok Tarik tali . I umah SAGA . U ? Waktu hari selasa , kiteorg lawan Tarik tali semi-finals . SAGA lawan Satria . Alhamdullilah . then , Semalam FINAL ! rumah SAGA lawan PERDANA . jyeahh ! SAGA win for the second time. Thank you god! I am very-very happy. Pebarisan I masok jugak . But , contigents of SAGA house lost .! HAHA -.-' First time kot , masok pebarisan . 2MINGGU practice KAWAD . Muke I ? SUNBURN teramat .  HAHA . ;)

STOP cete pasal HARI SUKAN . I nak cete pasal someone nie . Sape ? Sape ? Nak taw ?  HAHA ~
Pada 31/05 hari KHAMIS , ade sorang mamat nie , text I .. Die tanye I sehat ke tak ? Die cakap , die da lame tak talk with me and blablabla . . Pade  pkol 11:02 malam , die cakap macam nie " Tasya , sebenarnye aku nak cakap sesuatu . Tapi aku malu . " . . I reply " Apebende ? Tak payah malu-malu la . " die reply " Aku suka kau ! Sebenarnye aku dah lame suka kau . tp , aku malu nak cakap . . Aku taw kau TAK suke aku . ^^ " Aq reply .. " Kau kenape nie ? DEMAM ke ? Nak taw keputusan aku kan ? Tunggu aku naik tusyen eh . Nnti aku bg keputusan die ." die reply "OK"...
WAHH ! siapkah jejaka itu ? Gentle nyee lahaii ;)

Seminggu jugak aku nak buat keputusan . sbb waktu die cakap dengan aku tuh time CUTI SEKOLAH . nak tunggu aku naik tusyen 10/6 .. lAME nye . Thanks sebab sabar menunggu aku .. Hari-2 aku pikirkan sama ada , aku patot terima dia atau TIDAK . sbb budak tu EX-BF BFF aku .. tp , BFF aku TU da putos dengan die taon lepas .. huh! SUMPAH susah giler aku nak buat keputusann .. haha ! name budak tuh MHI .. shortform name die .

Pada 10/6 aku start tusyen balik setelah sebulan aku TAK g tusyen . Aku pegi tusyen buat muka selamba je . budak tu pon buat muka selamba . HAHA . pada pukol 8:04 malam , BFF saya iaitu FARAH JAZLINA , cakap dengan budak tuh yang aku "TERIMA" .. Lol ;) Detik bersejarah . aku taknak cakap sendiri dengan die sebab aku MALU . almaklumlah , saya nie pemalu orangnye . *LAH SANGATTTT* .... HAHA ,. =.=' Cinta di tusyen . ;)

Sejak dari hari itu , Kami bercinta .. Terima kasih awak sebab sabar dengan perangai saya . ILY ;* . Saya janji , saya akan jaga awak sampai saya mati .. Tapikan , sampai sekarang .. aku still tak pasti dengan keputusan aku .. Tapi , aku cuba untukk Pastikan keputusan aku tu . ^^ HAHA .. Susah sebenarnye nak Bercinte dengan BFF punye EX nie .. haha . Kekadang , bile tengok kawan-2 aq dapat main-2 dengan BF die .. jelez jugak .. untunglah tasha izlin BF dekat kelas sebelah je . Hari-2 dapat jumpe ;) aku ? BF aku jauh . cewahh ~ Depan sekolah jek . tp takpe .. Sekolah agame n tusyen aku boleh jumpe . tupon kalau aku g Sekolah agama n tusyen .. Aku nie da la terlalu "RAJIN" untuk pegi sekolah agama n tusyen . haha ~  ;)

Dahh . Penat dah aku menaip .. Lastly , Thankyou KERANA membaca post saya .. o_0 

Terima Kasih kerana sudi membaca entry saya.

No comments:

Post a Comment