YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Friday, 31 August 2012

Wish Me Luck .


Assalammualaikum . Hye . Sihat ? Dah lamekan Tasya tak updates ? miss me ? ouh , imissyou jugak . Straight to the point je la eh . ok , 11 , 12 n 13/09/2012 . Cube teke , tu tarikh ape ? hmm , itu tarikh UPSR . for this year , saya akan menduduki exam yang besar ini . hmmm ,

Ok , saya disini ingin meminta semua followers2 sye , rakan2 sye dan sesiapa yang mengenali atau tidak mengenali saye memaafkan kesalahan yang saya telah buat contohnye , mengumpat , terkasar bahasa dll & mendoakan saya dapat perfect score 5A'S . boleh ? kalau boleh , terima kasih . now , saya baru ready 80% . lagi 20% ? dalam proses . hehe . insyaallah .

Tasya harap korang semua doakan yang terbaik untuk tasya ye . tidak lupa jugak kepada rakan2 tasya yang lain . harap , korang semue dapat doakan kami . I just have 10days from today . hmmm .. i'm so scared rght now . Insyaallah dengan doa anda itu , saya akan buat yang terbaik dan dapat keputusan yang terbaik . again , thankyou . Kbye n Assalammualaikum . :)

Last updates for this month . ;(



Terima Kasih kerana sudi membaca entry saya.

No comments:

Post a Comment